2005-07-14 22:31:39• hírek • Szatmar.ro

Érthetetlen motorhibák

Két peches Forma 1-es futam után megoldódnak-e a Mclaren problémái?


Azok után, hogy zsinórban a második Forma 1-es futamon is motorcsere miatt 10 rajtkockáról hátrább sorolták a világbajnoki pontverseny egyik esélyesét, Kimi Räikkönent, számos kérdőjel merült fel a Mclaren Mercedes megbízhatóságát illetően.
A kényszerű motorcserék miatt tovább nőtt a Renault pilóta előnye, hiába tűnik a finn riválisa az utóbbi futamok leggyorsabb versenyzőjének. A csapatnál értetlenül állnak a sorozatosan felmerült problémák előtt. A technikai szakemberek szerint olyan problémák adódtak, melyek nagyon ritkán fordulnak elő, bár a technikai sportokban semmit sem lehet biztosra venni. Egyes vélemények szerint a hiba elsődleges forrása abban keresendő, hogy a Mclarennél nagyon késélen táncolnak, amint az Räikkönen emlékezetes utolsó körös defektje is mutatta. Ilyen körülmények között pedig a motor is kevesebbet bír.
A taktikaváltásra ellenben már nem sok idő maradt. Ha biztonságra kezd játszani a Mclaren, semmi esélye sem marad, így meg... marad a bizonytalanság, a dupla vagy semmi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: